Siirry sisältöön

Keikkatyypit ja paikat

Klubikeikka

Klubikeikka tarkoittaa seisottavaa keikkatapahtumaa. Baari palvelee ovien avautuessa, tuntia ennen tapahtuman alkua sekä tapahtuman ajan. Anniskelu loppuu keikan/ keikkatapahtuman päättyessä (ellei tapahtumatiedoissa ole toisin ilmoitettu).

 

K-18

Osa klubikeikoista on kokonaan K-18 ja osa K-18 keikkoja, joihin alle 18v. voi saapua huoltajan seurassa. Keikan K-18 luonne on ilmoitettu tapahtuman tiedoissa. Huoltaja on selvästi nuorta (suositus alaikäraja 12v.) vanhempi perheenjäsen, kummi tms. läheinen. Suositus: yksi huoltaja/ kolme nuorta.

 

Konsertti / show

Konsertti on istuttava konsertti ja sali penkitetään ennakkolipunmyynnin perusteella. Salissa ei ole ennakkoon numeroituja istumapaikkoja. Konserttivieraat valitsevat paikkansa salista saapumisjärjestyksessä. Ryhmille on mahdollisuus saada ennakkovaratut paikat, mikäli ryhmä tulee ennakkon varattuun Vip-buffaan 2 tuntia ennen tapahtumaa.

Klubin ja Areenan Stand up- showt ovat pääsääntöisesti K-18 tapahtumia. Mahdollinen poikkeava ikäsuositus löytyy tapahtumakuvauksesta.

Konserteissa ja stand up- klubeissa etkobaari palvelee tuntia ennen tapahtumaa. Baari sulkeutuu konsertin alettua. Juomia ei viedä istumakatsomoon. Kaikkien konserttiviihtyvyyden takaamiseksi toivomme kaikkien siirtyvän katsomoon omalle paikalleen. Väliajallisissa konserteissa ja stand up- klubeissa baari palvelee myös väliajalla (väliaika n. 20 min).

 

Istumapaikat

Istuttavissa konserteissa sekä stand up- tapahtumissa vieraat pääsevät valitsemaan istumapaikkansa saapumisjärjestyksessä. Saapuessasi saliin, henkilökuntamme antaa sinulle paikkavarauslapun. Sijoita saamasi paikkavarauslappu valitsemallesi tyhjälle penkille. Lapuissa on juokseva numerointi, joten muista oma numerosi. Varattuasi paikkasi salista, voit tutustua gallerioidemme näyttelyhin tai viihtyä etkobaarissa ennen konsertin alkua. Konsertin päätyttyä jätä paikkavarauslappusi penkille. Henkilökuntamme kerää varauslaput pois tapahtuman päätyttyä.

Tapahtumiemme ajankohdat

Sunnuntain konsertit pääsääntöisesti klo 18.00. Ovet ja etkot klo 17.00.

Perjantain ja lauantain konsertit, klubikeikat stand upit pääsääntöisesti klo 20.00. Ovet ja etkot klo 19.00. Muut arki-illat klo 19.00 tai 20.00.

Tapahtuman aloitusajan, ovien avautumisen ja maininnan ikärajasta/ - rajattomuudesta löydät aina tapahtumakuvauksesta.