Siirry sisältöön

Sampsa Astala 50v- Legendaa pe 16.8.2024 klo 20 Pato Areena

Sampsa Astala 50v- Legendaa pe 16.8.2024 klo 20 Pato Areena
0,00 €

Nyt on Sampsa Astalan juhlavuosi!

Tammikuussa 2024 Sampsa Astala täytti viisikymmentä vuotta. Tämän kunniaksi hän julkaisi Legendaa -nimisen juhlavinyylisinglen, joista sinkun toinen puoli, Sielussa sataa (Legendaa II), julkaistiin marraskuussa 2023. Luvassa on myös juhlakiertue sekä -albumi.

Sampsa on Karkkilasta lähtöisin oleva ja sittemmin helsinkiläistynyt muusikko ja tuottaja, jonka ammatillinen ura muusikkona alkoi Lordi-yhtyeen rumpalina ja taustalaulajana. Sampsa oli mukana viidellä Lordin studioalbumilla sekä voittamassa Euroviisut vuonna 2006.

Tämän jälkeen hän aloitti oman uransa, ensin Stala & So. -yhtyeen keulakuvana ja vuodesta 2016 lähtien sooloartistina. Nykyisin hän esiintyy Sampsa Astala ja Qma -yhtyeensä kanssa, jossa soittavat mm. Niko Hurme (ex-Lordi) ja Leena Peisa (Dingo, ex-Lordi). Sampsa on tuttu myös suomenkielisiä versioita Mötley Crüen biiseistä tekevän Mötikkä-yhtyeen laulajana. Monet Sampsan kappaleista on valittu Spotifyn suosituille soittolistoille. Myös biisit, kuten Pikkukaupungin poika ja Mikä pahan tappais, ovat tulleet tutuiksi mm. YLE Radio Suomen taajuudelta.

Astala on kirjoittanut kappaleita ja toiminut tuottajana mm. Pete Parkkoselle ja Järjestyshäiriölle. Lisäksi hän on esiintynyt esim. Apulannan, Hanna Pakarisen ja Peer Güntin taustalaulajana heidän albumeillaan.

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry (KSEY) on toiminut Kouvolassa ja sen lähikunnissa vuodesta 1954 ja täyttää vuonna 2024 pyöreät ja juhlavat 70- vuotta. Yhdistyksen tarkoitus on edistää eläinten hyvää kohtelua ja herättää rakkautta eläimiin, sekä näin vastustaa eläinsuojelurikoksia ja eläinten kärsimystä. Eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen on meidän kaikkien yhteinen asia. Voit lukea lisää yhdistyksestämme sivulta www.ksey.net

Tapahtumaan myydään ennakkoon ja ovelta vapaaehtoisia lippuja (KSEY-tukilippu), joilla tuetaan Ksey:n toimintaa.

Liput 3 €. Me kaksi- kaverilippu 5 € (2 hlö).

Lippuennakko TaideTupa PikkuSelma ja kauppa.patoklubi.fi

Ovelta ja etkot klo 19.00. Ikärajaton klubikeikka, ei istumapaikkoja. Anniskelu/ baari avoinna 1h ennen tapahtuman alkua ja tapahtuman ajan. Anniskelu K-18.